La Cantina gelegen aan het breedste strand tussen de drukte van Scheveningen en Kijkduin. Om ervoor te zorgen dat alle gasten zo optimaal mogelijk kunnen genieten van zon, zee en strand voorziet La Cantina iedereen van drankjes, hapjes, ontbijt, lunch en diners.  Van eind maart t/m de laatste zondag van september zijn wij elke dag vanaf 9.00 uur geopend.

Onze specialiteit is onze verse dagvis, elke ochtend gevangen en rechtstreeks van de boot bij ons afgeleverd.

Een vooral gezellig en sfeervol paviljoen waar u heerlijk in alle rust kan genieten van Zon, Zee en Strand. Wij zijn bekend geworden door de kwaliteit van onze keuken maar ook door het organiseren van recepties, personeels- en huwelijksfeesten van 10 tot 500 personen.

Dus trek de schoenen uit en spreid de handdoek richting zon met La Cantina in het zicht. En mocht de zon even weg zijn, dan verwelkomen wij u graag binnen waar u kunt aanschuiven en genieten van een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn, wij hebben een uitgebreide wijnkaart dus er is keuze genoeg.

Meer informatie vind u op de andere pagina’s van onze website.

Naast het openbaar vervoer, fiets of brommer (er is een grote fietsenstalling aanwezig, gratis toegankelijk),
is La Cantina ook goed met de auto te bereiken waar u tot 10.00 uur nog gratis kan parkeren. Na 10.00 uur is het tegenwoordig helaas betaald parkeren.
LET OP! Het parkeerbeleid is gelukkig aangepast. U kunt uw  auto weer onbeperkt parkeren op de parkeerplaats tegen een tarief van € 1,70 per uur. U kunt dus, als u dit wilt, de hele dag blijven staan.