Feesten & partijen

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of andere speciale gelegenheid?
La Cantina is de ideale locatie om een fantastisch feest te geven.

Trouwen

La Cantina is een officiële trouwlocatie. Dat betekend dat je vanaf de ceremonie tot aan het trouwfeest bij ons kunt vieren! Wij verzorgen een lessenaar voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, microfoon en stoelen. Wens je dat wij ook andere dingen uit handen nemen zoals de taart, de receptie en het diner? Wij bespreken graag de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

Neem contact op via het contactformulier of bel naar 070 - 3522228

Bedrijfsfeest

In samenwerking met The Sand Company verzorgen wij groepsactiviteiten welke ontzettend leuk zijn voor de teambuilding! Daarna afsluiten met een lekker diner, buffet en/of feest? We bespreken graag de mogelijkheden en zorgen voor een onvergetelijke dag voor het hele team.

Neem contact op via het contactformulier of bel naar 070 - 3522228

Arrangementen

Voor feestelijke gelegenheden bieden wij vaste arrangementen aan. Zo kun je van te voren precies kiezen wat er gewenst is. Toch liever zelf iets samenstellen? We maken graag een persoonlijke afspraak zodat we de wensen kunnen doornemen en een arrangement op maat maken.

Persoonlijk feestje

Babyshower, high tea, een verjaardagsfeestje of zomaar iets te vieren? Wij verzorgen graag jouw middag of avond, eventueel inclusief styling.

Contact

Stel je vraag via onderstaand formulier