Strandactiviteiten & bedrijfsuitjes

Op zoek naar een leuke groepsactiviteit of uitje op het strand?
In samenwerking met The Sand company verzorgen wij de leukste activiteiten op het strand voor jong en oud.

Surfkamp

Ben je op zoek naar een leuk en kleinschalig zomerkamp in de omgeving van Den Haag of Scheveningen? Dit seizoen kunnen jouw kids meedoen aan het zomerkamp bij La Cantina in de eerste week van de zomervakantie van 11 t/m 15 juli. Het zomerkamp is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud en is te boeken voor 3 of 5 dagen.

De kids vermaken zich met echte outdooractiviteiten zoals: surfen, skaten, speurtochten, powerkiten, free running, skimboarden, bodyboarden, bonte middag, creatieve activiteiten en nog veel meer coole strandspellen.

Kinderfeestjes

Bij La Cantina kunnen jullie terecht voor de leukste kinderfeestjes op het strand. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud verzorgen wij verschillende activiteiten op het strand en in de duinen. Het feestje is natuurlijk niet compleet zonder een frietje, tosti, hamburger, ijsje of iets anders te eten en te drinken toe te voegen!

Speurtocht
Expeditie Robinson
Powerkiten
Skaten op longboards
Fortnite
Surfen

Groepsactiviteiten

La Cantina is de perfecte locatie voor een groepsuitje op het strand. Geniet van een dag vol teambuilding, strandactiviteiten en een passende lunch, borrel of diner.

Lekker eten, bijpassende dranken en een zorgeloze organisatie. La Cantina is goed bereikbaar met bus, auto of fiets, er zijn 400 parkeerplekken en er is veel ruimte op het strand voor leuke strandactiviteiten. Denk hierbij aan een Expeditie Robinson, powerkiten, Archery Tag, een beachvolleybaltoernooi of de beachgames. In overleg met jullie organiseren wij een zorgeloze dag.

De meest geboekte activiteiten zijn:
Expeditie Robinson
Powerkiten
Beachvolleybal toernooi
Beachtennis
Archery Tag
Surflessen

Verhuur

Zelf een sportieve activiteit organiseren op het strand? Huur dan verschillende sportmaterialen bij La Cantina. Op deze manier vul je zelf jouw dag in wanneer jij er zin in hebt. Haal een folder bij de bar met alle informatie.

Wat kan je allemaal huren?
Surfboards (softtops)
Sups
Beachvolleybalnetten
Spikeball
Kubb
Jeu de Boules