Bedrijfsuitje

 

Jubileumfeest

 

Huwelijksfeest

Unieke lokatie, per touringbus bereikbaar

Uw bedrijfs of personeelsuitje is in goede handen bij La Cantina. Gratis parkeren, heerlijke arrangementen en een vriendelijke bediening. Eventueel aanvullend met een sportieve teambuilding activiteit.
  Een feestelijke zaal voor uw feest of uitje

La Cantina zorgt voor uw themafeest in Scheveningen, kinderfeestje of andere festiviteiten in 1 van onze feestzalen aan de kust. Kijk eens naar deze live band, zij zorgen voor een te gekke avond!
  Unieke trouwlokatie aan de kust

Wij zijn een officiele trouwlokatie waar u de ceremonie kan laten plaatsvinden. Wij kunnen eventueel ook een ambtenaar organiseren voor de ceremonie.
         

Arrangementen (vanaf 40 personen)  

Voor elk feest bent u bij La Cantina Scheveningen aan het juiste adres. Een grote feestzaal maakt uw strandfeest compleet, sfeervol ingericht en een vriendelijke bediening. Ook voor een muzikale avond hebben wij een aantal alternatieven. Wilt u een live band of een Drive-Inn Show dan kunnen wij dat ook voor u realiseren. Bij goed weer kunnen we het feest gedeeltelijk buiten laten plaats vinden en bij slecht weer verhuizen wij naar binnen. Bovenstaande arrangementen zijn geheel in overleg naar eigen wens samen te stellen.

Zoekt u een sportief, creatief stranduitje of workshop ? Kijkt u dan bij beachevents. Voor meer informatie over de arrangementen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Zo / Ma / Di / Wo  tot 23.00 uur

Do / Vr / Za tot 01.00 uur i.v.m. de vergunning

         
lunch Lunch & High tea v.a. € 13,50

Diverse arrangementen naar keuze
vanaf € 13,50 p.p.
Van basic tot luxe, alles is mogelijk.

Meer informatie

 

  All-inn  All-in arrangementen (4 uur) v.a. € 33,50

Diverse keuzes incl. onbeperkt drank arrangement van 4 uur. Ideaal voor elk feest zonder omkijken naar bijkomende kosten.

Meer informatie

         
bbq  BBQ v.a. € 26,50,- (ook biologisch)

Heerlijke stukjes vlees en vis, salades, brood met aoli. Bij voorkeur bij een strakblauwe lucht en ondergaande zon. Geen angst, bij slecht weer zorgen wij voor een sfeervol binnengedeelte.

Meer informatie

 

  buffetten Diverse Buffets v.a. € 21,50

Heerlijk thema buffet; denk aan Italiaans, Mexicaans, Spaans / tapas. Ideaal bij grote groepen, borreluitjes of bedrijfslunch in Scheveningen.

Meer informatie