Beachevents

Wij bieden gave actieve clinics & workshops aan die nooit vervelen! Powerkite clinics, Expeditie Robinson en gave beachgames op het strand van Scheveningen. Combineer de activiteiten met de keuken van La Cantina en je hebt een compleet verzorgd uitje in Scheveningen.

Bekijk aanbod

Heerlijk je creativiteit de vrije loop laten met een graffiti workshop, zandsculpturen maken of een groot schilderij. Of maak lekkere cocktails, leer salsa of bouw een gave stunt vlieger met je team.

Bekijk aanbod

Ready for kitesurfing? Book een les bij Kitesurfschool Progression en leer snel & veilig kitesurfen in Scheveningen. Kijk op de site voor meer info en boek een kitesurfles op elk niveau.

Bekijk lessen

In samenwerking met: Buzz Events

La Cantina werkt samen met Buzz Events, een creatief en klantgericht  eventbureau . Samen zorgen wij voor een heerlijke strandervaring  in Scheveningen.

Compleet verzorgde beachevents

Tussen April en Oktober organiseren wij de gaafste uitjes op deze unieke locatie ten Zuiden van het havenhoofd van Scheveningen. Met ruim 200 (gratis) parkeerplaatsen (tot 18:00) aan het strand is onze locatie uitermate geschikt voor bedrijfsuijtjes, vrijgezellenuitjes en personeelsfeesten op maat. Wij verzorgen vooral beachevents voor groepen tussen de 10 en de 500 personen. Kies uit diverse workshops en activiteiten zoals: Expeditie Robinson, Powerkiten, Bumperball, Zeskamp, Graffiti workshop, Cocktail workshop, Vliegerbouw workshop of Kitesurfclinics. Wij maken graag een programma op maat in samenwerking met de catering van La Cantina.

Wat zeggen onze opdrachtgevers over ons?

 

Afdelingsuitje Scheveningen 70 pers.

afdelingsuitje scheveningen
bedrijfsuitje Overall rating: ★★★★★ 5 based on 4 reviews
5 1

"Op een zondag avond in het donker hebben wij een unieke expeditie Robinson ervaren. Er waren orginele spellen aanwezig en de horeca was ook prima geregeld. Gezien ons budget wat wij te besteden hadden hebben wij een compleet uitje gekregen, dank hiervoor!"

Francis Miller

Head Front Office

Teamuitje Scheveningen 180 pers.

teamuitje scheveningen
bedrijfsuitje Overall rating: ★★★★★ 5 based on 4 reviews
5 1

"De organisatie heeft voor ons een zeskamp uitgezet met diverse activiteiten. Dit is het tweede jaar dat wij deze teambuilding activiteiten met de afdeling hebben gedaan. De organisatie is zoals altijd goed geregeld, duidelijke communicatie vooraf en vriendelijke instructeurs."

"Wij kunnen deze partij aanbevelen voor iedere groep die een leuk, goed georganiseerd stranduitje Scheveningen zoekt."

Floor Vink

Head Food Department

 

Teamuitje Scheveningen 180 pers.

teamuitje scheveningen
bedrijfsuitje Overall rating: ★★★★★ 5 based on 4 reviews
5 1

"Voor de tweede keer heeft Buzz Events ons personeelsuitje verzorgd in Scheveningen. Dit jaar hebben wij gekozen voor de expeditie Robinson in combinatie met een lunch bij La Cantina. Zoals vorig jaar is alles duidelijk besproken en het concept snel uitgewerkt. Wij hebben zelfs mooie drone beelden en foto’s ontvangen voor onze eigen promotie. Op de dag zelf ging alles als gesmeerd en iedereen heeft het er nog lang over gehad. Volgend jaar zijn wij er weer bij!"

Irene Valstar

Tripple C

 

"Een super dag!"

Voel je weer heerlijk opgeladen na een dag vol leuke activiteiten en sluit af met een BBQ of diner op locatie. Combineer een activiteitenprogramma met een lunch, diner of (BBQ)buffet. Voor vragen over de activiteiten en mogelijkheden kun je ons hier bereiken.